171. The field research will take Joan and Paul about five months; it will be a long time _______ we meet them again.
172. Don’t be afraid of asking for help _______ it is needed.
Having a sense of purpose may add years to your life, regardless of what the purpose is, research suggests. Not only does it contribute to healthy aging, but it may also stave off early death, according to a study of 7,000 Americans.
The research, published in Psychological Science, applies across adult life, says a US-Canadian team. It may be because purposeful people look after their health better and are physically fitter, they believe. The study tracked the physical and mental health of more than 7,000 US adults aged 20 to 75 years.
Their purpose in life was assessed by the extent to which they agreed or disagreed with three statement: some people wander aimlessly through life, but I am not one of them. I live life one day at a time and don’t really think about the future. I sometimes feel as I’ve done all there is to do in life.
When followed up 14 years later, the researchers found purposeful people had outlived their counterparts, even when controlling for other factors such as negative mood. Furthermore, the added years did not appear to depend on the person’s age, or whether or not they had retired from work. In other words, having a purpose in life appears to be good for you across the adult years, the researchers say.
Dr. Patrick Hill, head of the department of psychology at Carleton University in Canada, said the notion of living a life of purpose — setting large goals that direct your day-to-day activities seemed to be protective on a number of fronts. “In this study it is mortality, but other studies have shown people report better health,” he told BBC News. “There is clearly a benefit from feeling a sense of direction or felling you have these goals directing your day-to-day life.”
173. Among the following questions, for which one you cannot find answers in the text?
A. How many people were tracked in the research?
B. How long did the research last?
C. How many years did the purposeful people live more than others?
D. How was the research conducted?
174. Which of the following is not the benefit of being purposeful?
A. Extending one’s life.
B. Making people have better health.
C. Staving off early death.
D. Making people look younger.
175. Where is the text most likely from?
A. A magazine B. A newspaper
C. A journal D. A report
From the earliest, man has been interested in art. People have often worked together to collect and save the world’s art treasures. Fine art treasures from many countries are kept in an art museum called the Louvre in Paris, France. The works of art have been collected by the people of France over many centuries.
The Louvre has not always been a museum. The first building was a fort. In 1190, it was the kings’ castle with high walls and a round tower. It had a moat to keep out his enemies. Over the years, the number of buildings around the castle grew. By 1350, the castle was no longer needed as a fort. The Louvre become a palace home for French kings and queens.
When Francis I became king of France in 1515, he brought in artists from many countries. One of the artists was Leonardo da Vinci from Italy. Da Vinci’s the Mona Lisa is the best known painting in the museum today. In 1973, the Louvre became a public museum, just as it is now. It is a place where art treasures have been saved for everyone to enjoy.
176. What isn’t mentioned in the text?
A. The first building of the Louvre.
B. The best known painting in the Louvre.
C. The time when the Louvre became a public museum.
D. The person who played an important role in building the Louvre.
177. Before becoming a public museum, which had not the Louvre been?
D. Palace home
178. What can we infer from the text?
A. French people are more interested in art than people in other countries.
B. The Louvre keeps fine art treasures from all over the world.
C. Francis I was a king who loved art.
D. Everyone has access to the Louvre.
179. Which of the following sentences can be used to conclude the passage?
A. The Louvre is a world-famous public museum.
B. Many things has happened to the Louvre.
C. There are many fine art treasures in the Louvre.
D. After a king history and many changes, the Louvre became what it is now.
Sun exposure is a major contributing factor for melanoma skin cancer, the fifth most common cancer in the UK, with more than 14,000 people diagnosed each year. A recent research suggests sunscreen alone should not be relied on to prevent malignantmelanoma, a deadly form of skin cancer.
In the new study, scientists at the University of Manchester looked at the effects of UV light on the skin of mice at risk of melanoma. This allowed them to examine the effects of sunscreen in blocking the disease. “UV light targets the very genes protecting us from its own damaging effects, showing how dangerous this cancer-causing agent is,” said lead researcher Prof Richard Marais. Very importantly, this study provides proof that sunscreen does not offer complete protection from the damaging effects of UV light. This work highlights the importance of combining sunscreen with other strategies to protect our skin, including wearing hats and loose fitting clothing, and seeking shade when the sun is at its strongest.
180. Which of the following statement is true?
A. Sun exposure is the only factor for skin cancer.
B. Melanoma skin cancer will not kill people.
C. Melanoma skin cancer hit many people in U. K.
D. Sunscreen offers adequate protection.
181. What does the underlined word “malignant” mean in first paragraph?
A. fatal B. harmful
C. wild D. benign
182. What does the study suggest?
A. Sunscreen is useless as a protection.
B. UV light is not as harmful as thought.
C. Various protection means should be taken.
D. Wearing hat provides better protection.
Dishes do not usually go bad with time, but are often recycled due to style or convenience. When people get married, move or just see something new they like, they might make room for new flatware in their life. Garage, yard or estate sales can be good places to find kitchen items that are perfectly usable and sometimes even back on trend.
Even if used items require evaluation, making the switch from new to used can make a big difference in your budgetand your life. If you’re willing to find a great deal, resale can lead to great purchases. You can save hundreds or even thousands of dollars-don’t let the shiny and new hold you back from the financial benefits of buying used. On the other hand, there are some things, like safety equipment or mattresses that may be worth the extra money to buy new.
183. What is the main purpose of this passage?
A. To encourage the purchase of used items where appropriate.
B. To inform readers where to buy the used products.
C. To warn readers about possible disadvantages of buying used stuff.
D. To compare the difference between the used and the new products.
184. Which of the following statements is true?
A. Used kitchen items can function not quite well.
B. Used kitchen items can cost more than new ones.
C. Used kitchen can possibly cause safety problem.
D. Used kitchen items can be in fashion too.
185. What does the underlined word “budget” (paragraph 2) mean?
A. The money saved over time.
B. The money available for lending.
C. The money available for spending.
D. The money borrowed from others.
解析：本题考查事实细节。由The study tracked the physical and mental health of more than 7,000 US adults aged 20 to 75 years可知A项、B项及D项均有涉及。故本题答案为C。
解析：本题考查事实细节。根据文中第一段Having a sense of purpose…according to a study of 7,000 Americans可知有目的的生活能延长寿命、健康成长、延缓衰老。D项并未在文中涉及。故本题答案为D。
解析：本题考查事实细节。由第二段第二句The first building was a fort可知A错；由最后一段第三句Da Vinci’s the Mona Lisa is the best known painting in the museum today.可知B错；由最后一段倒数第二句In 1973, the Louvre became a public museum可知C错。故本题答案为D。
解析：本题考查事实细节。C项moat意为“壕沟、护城河”，根据It had a moat to keep out his enemies可知Louvre曾经不是护城河，只是建在护城河周围，借护城河抵御敌人。故本题答案为C。
解析：本题考查事实细节。根据Sun exposure is a major contributing factor for melanoma skin cancer, the fifth most common cancer in the UK, with more than 14,000 people diagnosed each year可知A项错误，暴晒并非皮肤癌的唯一凶手，而是致癌的主要原因；皮肤癌是英国突发率第五的癌症，每年一万四千多人被诊断患有皮肤癌，可知C项正确。根据第一段第二句A recent research suggests sunscreen alone should not be relied on to prevent malignant melanoma, a deadly form of skin cancer可知Melanoma skin可致死，排除B项。由第二段倒数第二句Very importantly, this study provides proof that sunscreen does not offer complete protection from the damaging effects of UV light.可知D错。故本题答案为C。
解析：本题考查语义猜测。定位至第一段第二句A recent research suggests sunscreen alone should not be relied on to prevent malignantmelanoma, a deadly form of skin cancer。malignant 与a deadly form of skin cancer中的deadly相对应，意为“致命的”。故本题答案为A。
解析：本题考查推理判断。根据This work highlights the importance of combining sunscreen with other strategies to protect our skin, including wearing hats and loose fitting clothing, and seeking shade when the sun is at its strongest可知，防晒霜需与其它应对策略一起连用保护皮肤。故本题答案为C。
解析：本题考查事实细节。根据第一段最后一句Garage, yard or estate sales can be good places to find kitchen items that are perfectly usable and sometimes even back on trend可知被放置在车库、院子以及其它地方的厨房用品也有可能重新流行。back on trend意为“重新流行”，与D项对应。故本题答案为D。
解析：本题考查语义猜测。定位至第二段第一句Even if used items require evaluation, making the switch from new to used can make a big difference in your budgetand your life可知使用二手货可以省去原本花费买新东西的钱，长久积累必然节省开支，缩减家庭开支预算。budget意为“预算”，这里指的是家庭可支配开支。故本题答案为C。