11.Tanner Publications is currently seeking a copy editor with previous experience _______ excellent communication skills.
A. unless B. and C. but D. such
12. Tickets to _______ the variety show and the comedy show can now be purchased at special group rates.
A. what B. both C. and D. with
13. I prefer to take a plane rather than _______ a train.
A. take B. takes C. taken D. took
14.Without the teacher’s instruction, he _______ any great progress.
A. would not make B. would not have made
C. should not have made D. should not make
15.What college applicants need to remember is that the news they receive, _______ good _______ bad, is but a single step on a much longer journey.
A. weather; nor B. weather; or C. whether; nor D. whether; or
16.Not until the dedication of Yellowstone Park in the late nineteenth century _______ a national park.
A. the United States had
B. did the United States have
C. when the United States had
D. the United States having
17.Your sister_______ go swimming quite often, didn’t she?
A. was used to B. use to C. used to D. is used to
18.The earthquake made the house _______ in a mess.We’d better have it _______.
A. been; decorated B. been; decorate C. be; decorate D. be; decorated
19.The manager sooner realized that, _______, things would get worse.
A. unless dealt with it properly
B. unless properly dealt with
C. if not properly dealing with it
D. if dealt not properly with
20._______ is well known, data under-determines theories.
A. What B. As C. That D. Which
“Right now we’re estimating that there are about 40,000 elephants being killed every year,” he says, “and there are only 400,000 left in Africa. So that’s a tenth of the population a year.” Several years ago, Wasser developed a way to use DNA in tusks to tell what part of Africa the elephants lived in. Now he’s trying to use DNA to pinpoint how the ivory is moved to its final destination.
The cartels that run the ivory trade try to cover their tracks. They falsify shipping documents, for example, and hide the ivory under other goods in shipping containers. And they send the ivory to multiple ports before its final destination. Wasser analyzed DNA from tusks that were seized by customs officials. He noticed that smugglers often separate the two tusks that come from a single elephant and ship them separately, apparently to make it harder to track where they came from. But Wasser found a pattern. Almost always, he says, “The two shipments with matching tusks passed through a common port. They were shipped close together in time and they showed high overlap in the genetically determined origins of the tusks, “So these three characteristics suggest that the same major trafficking cartel was actually responsible for…both of the shipments”.
Wasser says wildlife authorities rarely get enough evidence to identify the big players, often it’s their smaller suppliers who get caught with only as much ivory as they can carry. Those convictions are well down the smuggling pyramid and don’t do much stem the trade. His technique aims higher. “When you get a strong connection in the DNA, all the sudden that weak evidence becomes much more confirming”. Wasser says the DNA technique allows authorities to link different shipments to a small number of ports, made about the same time, with ivory from elephants in just a few locations in Africa — and that narrows the search for the responsible cartel. Writing in the journal Science Advances. Wasser’s team has identified three cartels associated with much of the recent trade. They operate out of Mombasa, Kenya, Entebbe, Uganda, and Lome, Togo.
Conservationists say it’s important to eliminate demand for ivory as well. The biggest market is in Asia, and the Chinese government has pledged to discourage it within its borders. But data from experts who monitor the Convention on International Trade in Endangered Species say international trade is still running strong even as poaching in Africa has dipped. “We need something really urgent that gets in there and really stops the trade in its tracks.” Wasser says.
1. What can be the best title of the passage?
A. Wildlife Protection: DNA Test Helps Track Down Ivory Location
B. Wildlife Protection: DNA Technique Helps Clone Endangered Elephants
C. Wildlife Protection: The Importance of Issuing A Ban On Ivory Sales
D. Wildlife Protection: The Challenges of Stopping Cross-Country Smuggling
2. What is NOT the common practice of smugglers according to the passage?
A. They ship two tusks from one elephant separately
B. They use historically secure smuggling routes for shipment
C. They send the ivory to multiple ports before its final destination
D. They hide the ivory in innocent-looking shipments of other goods
3. What can we learn about the DNA technique?
A. It can help identify the ivory and the cartel
B. It has been used by wildlife authorities in Africa
C. It aims to catch the smaller suppliers in smuggling
D. It can clone the ivory items to meet more demands
4. What does Wasser think of wildlife protection?
A. It is useless
B. It is challenging
C. It is time-consuming
D. It is money-consuming
5. What can we learn from the passage?
A. Poaching elephants in Africa has decreased
B. International trade on ivory has been stopped
C. DNA test has become a key technology in biology
D. Bans on ivory sales have been issued in many countries
解析：本题考查固定搭配。句意为“我宁愿去坐飞机也不坐火车”。prefer to do rather than do为固定搭配，意为“宁愿去做……而不做……”。故A选项动词原形符合题意。故本题答案为A。
解析：本题考查虚拟语气。句意为“如果没有老师的指导，他就不会有任何大的进步”。A选项would do表示同现在或将来的事实相反的假设；B选项would have done表示同过去事实相反的假设；C选项should have done表示本应该做却没有做，含责备的意思；D选项should do表示应该做。题中所表达的取得进步并不是指过去取得进步，而是陈述现在的事实。故本题答案为A。
解析：本题考查固定搭配。句意为“大学求职者需要记住的是，他们收到的消息，无论是好是坏，只是一个更长的旅程中的一小步”。weather译为天气，不符合语意，故排除A、B两项；whether … or ...为固定搭配，意为“不管……还是……”。故本题答案为D。
解析：本题考查反义疑问句。句意为“你的妹妹过去经常去游泳，不是吗”？从反义疑问句didn’t she可以看出，主句的谓语动词应是实义动词的过去式，C选项符合题意。be used to doing意为“习惯做……”；use to do意为“过去常常做……”。故本题答案为C。
解析：本题考查省略句。句意为“经理很快意识到，事情除非被妥善处理，否则会变得更糟”。B项“unless”后省略了“things are”,“deal with”在句中表被动，表示事情被处理。故本题答案为B。
解析：本题考查推理判断。题干为“根据这篇文章，以下哪项不是走私者的通常做法”，A项意为“他们分别运送一头大象的两根象牙”在原文第二段第五句“smugglers often separate the two tusks that come from a single elephant and ship them separately”；B项意为“他们使用历史上安全的走私路线进行运输”；C项意为“在象牙到达目的地之前，他们会把象牙送到多个港口”在原文第二段第三句；D项意为“他们把象牙藏在看似无害的其他货物中”在原文第二段第二句。唯有B项在原文中未提及。故本题答案为B。
解析：本题考查事实细节。题干为“我们能从DNA技术中学到什么”。根据句意定位至倒数第二段倒数第二句“Wasser says the DNA technique allows authorities to link different shipments to a small number of ports, made about the same time, with ivory from elephants in just a few locations in Africa — and that narrows the search for the responsible cartel”，可知“DNA技术使有关当局能够把不同的货物和非洲几个地点的大象象牙，与大约同一时间生产的少数几个港口联系起来，从而缩小了对这个负责任的卡特尔组织的搜索范围”，表明DNA技术可以帮助识别象牙和卡特尔的位置。A项意为“它可以帮助识别象牙和卡特尔”；B项意为“它已经被非洲野生动物管理部门使用”；C项意为“它的目标是抓住走私中的小供应商”；D项意为“它可以克隆象牙制品来满足更多的需求”。因此A项符合题意。故本题答案为A。
解析：本题考查推理判断。题干为“Wasser如何看待野生动物保护”。根据关键词Wasser及句意定位至最后一段“We need something really urgent that gets in there and really stops the trade in its tracks”，可知“我们需要一些非常紧急的东西进入市场，真正阻止交易”，表明Wasser认为野生动物保护是非常具有挑战性的。A项意为“无用的”；B项意为“具有挑战性的”；C项意为“耗费时间的”；D项意为“耗费金钱的”。B项符合题意。故本题答案为B。
解析：本题考查事实细节。题干为“我们能从这篇文章中了解到什么”。A项意为“偷猎大象在非洲已经减少”；B项意为“在象牙方面的国际贸易已经停止”；C项意为“DNA测试已经成为生物学中的关键技术”；D项意为“许多国家都颁布了象牙销售禁令”。由最后一段“international trade is still running strong even as poaching in Africa has dipped”可知非洲的偷猎大象行为已经减少，但在象牙方面的国际贸易依然强劲，因此排除B项；C、D项均未提及。故本题答案为A。